B2B: Gepersonaliseerde fietssokken voor bedrijven

Welkom in onze B2B-sectie, exclusief voor bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in gepersonaliseerde fietssokken. Ontdek hier hoe we je kunnen helpen bij het maken van unieke en op maat gemaakte fietssokken voor jouw bedrijf, vereniging of evenement.

Aanbod

Wie bieden verscheidene type sokken aan en verschillende technieken om de sokken te produceren.

1. “Gewone”‘ wielersokken

De “gewone” wielersok, is de traditionele sok zoals je ‘m al jaren kent. Deze sok kunnen we in alle kleuren leveren, met elk borduursel en elke print en al vanaf 1 paar. In kleine oplages kiezen wij voor het bedrukken van de sok. Op deze manier kun je geweldige prints maken, met veel kleur en detail. In grotere oplages stellen we over het algemeen voor om voor de geborduurde sok te gaan. Dit is een hele mooie techniek om bijvoorbeeld jouw logo op de sok te krijgen. Let op dat bedrukken alleen kan op licht gekleurde sokken.

2. Aerosokken

Aerosokken zijn geen hype. Aerosokken zijn er om te blijven. Deze sokken leveren wij al vanaf 1 paar, in het wit en met bedrukking naar keuze. Het borduren van aerosokken doen wij niet, dat ziet er immers niet uit.

3. Sportsokken

Dit is de retro sportsok, met de welbekende “ribbels”.  Deze sok kunnen wij leveren in alle kleuren en designs, maar wel vanaf 50 paar en alleen geborduurd. Dit type sok valt niet te bedrukken.

Bestelproces

  1. Vul onderstaand formulier in
  2. Wij nemen direct contact op en komen met een op maat gemaakte offerte
  3. We komen met een voorstel voor een design
  4. Samen komen we tot de ultieme sok
  5. Sample wordt geproduceerd en hiervan ontvang je foto’s en/of video’s
  6. Na goedkeuring worden de sokken geproduceerd en afgeleverd

Voorbeelden van bedrijven die jou voorgingen

    Type sokken (optioneel)

    Hoeveelheid (optioneel)