Over Pedaleur de Charme

Ons kleine landje is gezegend met een paar wielrenners van absolute wereldklasse. De kans is groot dat jij (al zie je dat zelf misschien anders) nèt iets minder talent bezit dan pakweg Van der Poel of Vollering.

Dat is natuurlijk helemaal niet erg: als je er maar goed uitziet op de fiets!

Pedaleur de Charme helpt je daarmee vast goed op weg. Onze sokken zijn gemaakt voor de échte liefhebber die geniet van vroeg opstaan om urenlang door de polder te beuken, een PR op de Alpe wil aanscherpen of de Tourtocht van de Ronde wil uitrijden.
Want al ben je geen wereldtopper, je kunt er wel goed uitzien!

Pedaleur de Charme is opgericht door ware fietsliefhebbers, die online eindeloos op zoek waren naar de juiste wielerkleding en dan met name wielersokken. Langzaam maar zeker werd duidelijk dat er best wel wielersokken beschikbaar zijn in de markt, maar de leuke kosten ook meteen een vermogen. 30 euro voor een paartje aerosokken; dat moet beter kunnen.

En hier en daar zijn er wel mogelijkheden tot “gepersonaliseerde” sokken, maar dan pas vanaf hele grote oplages. Of je kunt een standaard poppetje enigszins op jou laten lijken. Maar als je écht gepersonaliseerde sokken wilt, zit het ‘m in de details. Nét dat petje of dat opvallende fietsshirt wat jij of je fietsmaatje altijd draagt is wat het verschil maakt. En dat leggen wij vast in jouw sokken. Al vanaf 1 paar!

Na een lange zoektocht hebben wij de juiste sokken van hoogwaardige kwaliteit gevonden om zelf te bedrukken via moderne technieken. Het resultaat: de vetste, kwalitatief hoogwaardige sokken, voor een betaalbare prijs. Zodat jíj er goed uitziet!

Uitgelichte producten