Gepersonaliseerde wielersokken

Ben jij op zoek naar gepersonaliseerde wielersokken? Om cadeau te doen, voor je wielerploeg of gewoon voor jezef? Of misschien wel de belangrijkste reden; gewoon omdat het kan? Bij Pedaleur de Charme kun je al vanaf 1 paar gepersonaliseerde wielersokken laten maken. En dat ook nog eens voor een zeer bescheiden prijs. Twijfel je een beetje over hoe dit allemaal in z’n werk gaat? We leggen het graag even uit.

Welke gepersonaliseerde wielersokken zijn mogelijk?

Eigenlijk is het meeste wel mogelijk. Wij kunnen in alle kleuren drukken en daarom zijn er in jouw kleurkeuzes verder geen beperkingen. Verder bedrukken we zowel “gewone” fietssokken als aerosokken. Wij kunnen op basis van foto’s een creatie voor je maken, je mag een kant-en-klaar logo aanleveren; the sky is the limit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Plaats de bestelling en upload een foto waar we de illustratie op kunnen baseren.
Kies een of meerdere sok(en)! Dit kunnen dus zowel gewone sokken als aerosokken zijn. Kies de maat en hoeveelheid en plaats de bestelling. Op de afrekenpagina kun je een foto uploaden. Dit kan een foto zijn van iemand waar de illustratie op moet lijken, van het logo dat je op de sok wilt of een schets van jouw idee.

Stap 2: Je ontvangt van ons een opzetje waar je nog opmerkingen op kunt maken.
Wij komen zo snel mogelijk met een voorstel. Zodra we je feedback hebben ontvangen, maken we het ontwerp definitief.

Stap 3: De sokken met jouw persoonlijke illustratie gaan op de bus.
Wij printen ze en sturen ze op!

Wat kosten gepersonaliseerde wielersokken?

Zoals je hierboven kunt zien kost het slechts 15,95 voor een paar “gewone” koerssokken en 19,95 voor één paartje bedrukte aerosokken. Wil je grotere aantallen hebben, stuur ons dan vooral even een berichtje. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hoe ziet het er uiteindelijk uit?

Wij geven je graag een aantal voorbeelden van creaties die blije klanten bij ons besteld hebben: