Koffiestops tijdens je fietstocht

Voor de meeste recreatieve wielrenners is de koffiestop een van de belangrijkste onderdelen van een fietstocht. Voor onze partners is het zelfs essentieel: het liefst zouden die tijdens een rit van een kilometer of vijftig vier á vijf pauzes inlassen voor een kopje koffie met appeltaart. En een lunch. Misschien nog een ijsje om af te sluiten.

Nou gaat dát ons misschien wat te ver, maar ook wij vinden de koffiestop een mooie en welverdiende beloning voor de sportieve inspanningen. Wij hebben inmiddels een hoop cafés en terrasjes bezocht en zijn van mening dat het ontbreekt aan een compleet overzicht. Ons doel: alle goede, wielrenvriendelijke koffiestops in één kaart vangen. Zodat je onderweg of tijdens het maken van je route altijd direct kunt kijken welke koffiestop je moet hebben.

Maarrr… ook wij kunnen niet alle plekken bezoeken, dus jullie tips zijn van harte welkom! Weet jij een leuke koffiestop ergens in het land, die niet mag ontbreken in dit overzicht? Deel die dan met ons via het onderstaande formuliertje, en wij voegen hem toe aan de kaart.

 

Koffiestops in Nederland

      Deel je tip voor een koffiestop met ons

        Koffiestops in Nederland